Heeft u onze webshop al eens bezocht? Ik hoop van wel, want dan heeft u kennis gemaakt met de producten die wij verkopen.

Op 1 januari 2020 is de vernieuwde website online gegaan en heeft de webshop een prominentere positie gekregen. Sindsdien ben ik de webshop aan het vullen met producten die al in het assortiment zitten maar nog niet online stonden. Want het is natuurlijk wel zo handig dat u alle producten die u nodig heeft in onze shop kunt vinden.

De shop laat op dit moment een paar honderd producten zien. Maar wij leveren veel meer dan er nu in de shop staat! Als u aan het winkelen bent en een bepaald artikel niet kunt vinden, neem dan contact met mij op. Ik zorg er dan persoonlijk voor dat u zo spoedig mogelijk informatie ontvangt over prijs en levertijd.

Uiteraard zet ik ook regelmatig producten in de shop die nieuw op de markt zijn gekomen. Stay tuned!

Groet, Peter