Onderdelen

In onze webshop vindt u onderdelen voor alle klassieke Volkswagen modellen waarbij de motor achterin de auto is gemonteerd. Om het zoeken naar de gewenste onderdelen voor u te vergemakkelijken, is de webshop ingedeeld in onderdeel-categorieën.

Op deze pagina vindt u over een aantal onderdeel-categorieën extra informatie en een link daar de betreffende categorie in de webshop.

Bij het plaatsen van uw bestelling in de webshop, geeft u aan of u de onderdelen wilt ophalen, of dat uw bestelling verzonden moet worden. Voor pakketverzendingen binnen Nederland hanteren we een vast tarief. Neem voor verzending buiten Nederland contact met ons op.

Bepaalde onderdelen kunnen vanwege hun omvang of gewicht niet per pakket verzonden worden; dat wordt in de artikelbeschrijving aangegeven. Neemt u voor alternatieve transportmogelijkheden voor deze onderdelen contact met ons op.

Ophalen van uw bestelling is op afspraak mogelijk in ons magazijn in Zuidland. Zo bent u er zeker van dat de onderdelen voor u klaar staan. Ophalen is eventueel ook ‘s avonds en in het weekend mogelijk.

Handig om te weten:

  • De bestuurderskant van de auto is links, de passagierskant van de auto is rechts.
  • Staat het onderdeel aangemerkt als “niet op voorraad”, stuur ons dan toch een bericht. We kunnen het onderdeel dan alvast voor u reserveren in de eerstkomende levering.
  • Heeft u een onderdeel dringend nodig? Laat het ons weten, dan bekijken we de mogelijkheden om u op zo kort mogelijke termijn het onderdeel te leveren.
  • Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Onderdelen

Motor

Brandstofsysteem

Uitlaatsysteem

Verwarmingssysteem

Versnellingsbak

Vooras

Stuurinrichting

Achteras

Wielen

 Remsysteem

Chassis

Pedalen en bedieningskabels

Carrosserie

Elektrische installatie

Extra accessoires

Gereedschap en universeel materiaal

Schokdempers

Boeken