Het is een ongewone situatie; onze maatschappij is in de greep van een virus. Een onzichtbare vijand die onze dagelijkse routine verstoord op een manier die we nooit eerder hebben meegemaakt. Scholen zijn dicht, evenementen verboden en op straat en in winkels moeten we letten op voldoende afstand tot andere mensen. Het voelt vreemd. Maar het is noodzakelijk om de verspreiding van het Corona virus te beperken. Veel mensen zijn inmiddels getroffen door het virus, ze zijn in quarantaine of in een ziekenhuis opgenomen, of nog erger… ze zijn overleden. Het is bizar.

Terwijl een deel van werkend Nederland thuis moet werken, of simpelweg niet kan of mag werken, maken de mensen van de hulpdiensten en in ziekenhuizen overuren om de toestroom en verzorging van patiënten in goede banen te leiden. Niemand weet hoe lang deze ongewone situatie nog gaat duren. Om gehoor te geven aan de oproep van de regering om maatregelen te nemen tegen de verspreiding van het Corona virus, heb ik de volgende maatregelen genomen om uw en mijn gezondheid te beschermen:

  • Bezoek aan het magazijn is alleen op afspraak mogelijk om een bestelling op te halen. Ik zorg er dan namelijk voor dat uw bestelling klaarstaat en dat er slechts een beperkt aantal mensen op hetzelfde moment aanwezig is, zodat de minimale afstand tussen personen 1,5 meter blijft.
  • Afrekenen bij voorkeur per PIN of contactloze betaling. Na elk gebruik wordt het PIN apparaat grondig schoongemaakt.
  • Contante betaling alleen met gepast geld.
  • Onze wekelijkse koopavond (woensdag) is tot nader bericht gestopt.

Bezorging per pakketdienst.

Gelukkig kunnen pakketten nog verzonden worden en zijn de bezorgers alert op de hygiëne maatregelen; ze houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Dit betekent dat ik u nog steeds van onderdelen kan voorzien, waarmee u zich hopelijk even kunt ontspannen, tijdens het werken aan uw klassieke VW! Om met een positieve noot te eindigen; omdat alle evenementen tot 1 juni zijn afgelast, is er nu misschien wat tijd vrij gekomen om die klus waar steeds geen tijd voor was eindelijk aan te pakken!

Groet, Peter